30 oktober

Sitter här å vet inte vad jag ska göra idag eller jag vet att jag ska till pappa men inget mer.. Jaja vi får väl se hur dagen blir..

Lunchen hos Korre va jätte trevlig :) Efter det åkte jag hem å sen kom mamma å hämtade mig å vi åkte å hämtade hennes nya bil :) Sen in till AMTS :D Det är så sjukt roligt att titta på dom, å dom är så jävla duktiga :)

Vad har jag mer gjort, på torsdan va jag å Elin å åt lunch med mamma sen åkte jag hem å städade, duktig jag är :) Å på kvällen tränade jag :D

Ha det bra :)

Trött..

Hej alla :) Nu sitter jag på kontoret å väntar på att mammi ska sluta. Vi ska nämligen åka till AMTS efter jobbet :) Kul kul :D Idag har jag å Elin varit inne i stan å köpt ett par jeansleggings till mig, ett par jag har gått sönder så jag köpte ett par nya :) Sen va Elin hos tandläkaren, allt gick bra, förutom när hon skulle försöka förklara hennes sjukdom å vilka mediciner hon äter då blev det lite krångligt.. Efter det åkte vi till farmor å farfar å åt middag där :) Gott gott :) Har även varit å anmält mig till körskolan så nu ska jag komma igång med det :) 

Imon ska jag på lunch hos Korre, så får ta 10.50 bussen.. Ingen sovmorgon här inte :) Men det ska bli trevligt :D 

 

vaccinerad..

Skönt att ha lov nu, men vaknade ändå idag som om jag skulle upp till skolan.. Men kunde som tur va somna om.. Idag har jag å Elin ♥ varit inne i stan, först kollade vi på mobilen jag vill ha, sen gick vi till donken för Elin va hungrig.. Sen bussen till Ängabo för att få vaccinet, dom tyckte jag skulle ta det innan jag opereras.. Så nu är det gjort. Nu sittar jag å har tråkigt framför datorn å tycker synd om min stackars rygg som gör jätte ont efter cupen igår.. :( Känner min som en gammal tant när jag går :/

Imon ska jag med Elin till tandläkaren sen ska vi på middag hos farmor å farfar :) Tror även jag ska anmäla mig till körskolan imon också :D

På onsdag ska jag nog till Korre på lunch, ska bli trevligt :)

Måste bara skriva att jag hatar den nya facebook, så fruktansvärt dåligt att dom gjort om den, hoppas dom tar tillbaka den gamla snart.


Elin, syster du är bäst ♥






Brandlarm, debatt å loooov

Hade inte alls lust att gå upp idag, va så trött.. Dagen börjar med att tåget va försenast så jag kom lite försent.. Sen turism med världsarvs redovisning.. Skit kul, nooot.. Sen hade vi 2 timmars rast så jag å Elin gick å åt på Lydias :) Vi åt en buffé, skit gott va det men sen blev vi typ bortkörda för han tyckte vi hade suttit där för länge, elakt tycker jag.. Men men vi gick till Missäy ist för Elin skulle kolla på en klänning, dom har verkligen jätte fina kläder där. Jag, Elin å Korre hittade klänningar som vi skulle prova men när vi står i omklädningsrummet börjar ett larm låta å man hör en röst säga att en brand har startat å alla måste ut.. Vi typ springer ut men Sandra som inta har hört fortsätter kolla på kläder :p Tillslut kom vi ut iaf :) Sen hade vi debatt på samhäll.. Det gick bra :) Jag å Korre skulle debattera FÖR (Korre) Miljöpartiet. Det gick bra tills Korre sa vad hon tyckte ;) 

Nu är det loooov å det är så skönt :D Skulle egentligen in till stan å träffa Stellan, Martina, Kalle å DB men dom skulle bara gå ljus å sen Stures å det hade jag inte jätte lust med så det blir idol med familjen ist :D

Imon kommer Cecilia med familj :D Ska bli så kul :) Har saknat dom jätte mkt ♥

Sen på söndag blir det kyckligcup :D  

Har hittat en ny mobil som jag ska köpa en Samsung S5600, love it :)



Nu ska jag ner å äta :) Ha en bra kväll :D

Korre <3

Jag har fått i uppdrag av Korre att skriva ett inlägg om henne :) Så vad ska man skriva om henne.. Hon är en underbar å supersöt tjej. Hon är jätte rolig att vara med å hon finns alltid där för en om man behöver någon. När jag mår dåligt ringer hon alltid för att kolla hur det är med mig :) Ibland kan hon vara lite bitchig ;) men jag gillar henne ändå :) Hon är verkligen en jätte bra vän som jag inte vill vara utan :) Är jätte glad att du hamnade i min klass :)

Tack för att du finns vännen ♥ 

 

21 oktober

Nu ska jag försöka komma igång med bloggandet igen..

Idag har jag buffertem.. Så egentligen har jag bara en lektion kl 9.50-11.20 men min underbara (nooot) studiehandledare har lagt in utvecklingssamtal idag.. Så efter lektionen ska jag vänta i stan till kl 14.00 för att ha samal i en kvart, känns ovärt.. Sen hem å plugga matte B resten av dan typ.. Ska ha prov på det imon.. 

Nu är det bara några dagar kvar till lovet :) Lovet kommer ju inte blir riktigt som planerat men men jag får väl göra det bästa av det.. Ska träffa en av mina bästa kompisar å hennes familj på lördag sen spela kycklingcupen på söndag :) Ska bli grym kul att spela, älskar inomhus :) Ska även försöka hinna med att dansa :) Tror jag ska gå min första teorikurs på tisdag :) 

Imon är det bara 2 veckor kvar till min operation.. Är inte så nervös för själva operationen utan hur det kommer bli efteråt.. Men det går säkert bra :)

 

Nu slutar jag snart å ska åka ner till stan å träffa Korre å Sandra :) Ha det bra :)  


19 oktober

Hej alla.. Jag vet att jag inte bloggat på typ över en vecka.. Men det har hänt en sak så har inte haft lust med något den senaste veckan..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva har mått skit å natur provet gick åt helvete!! Vill verkligen inte ha tillbaka det för jag vet att jag kommer få IG (mitt första).. Men men jag har en anledning varför pluggandet inte har gått så bra..

Jaja jag har inte jätte lust att blogga nu heller men jag kommer tillbaka snart.

Tack till mina underbara vänner, Sandra, Korre, Elin, Sandra ♥ utan er hade jag inte klarat detta..


Snabbt inlägg

Har haft en ganska okej skolvecka, provet gick bra å jag klarade matte B lektionen å fick reda på att vi får flytta naturen till nästa fredag å det är underbart :D Idag slutade vi typ vid 12 för våran lärare kom inte å på nästa lektionen håller vi på med ett arbete så vi fick åka hem :) Jag, Sandra. J å Elin skulle gå på stan, Sandra skulle köpa skor å jag titta på present till mitt hjärta ♥ Men sen när vi kommer till Brunnparken kommer Sandra eller Elin (kommer ej ihåg vem) på att vi ska åka till sista stationen å sen åka tillbaka, det tyckte dom skulle vara jätte kul så vi åkte iväg till Biskop å sen väntade ett tag å sen åkte vi tillbaka igen.. Lite lagom kul tyckte jag men.. :) Dom är lite knäppa så :p Sen iaf hittade vi skor till Sandra (jätte fina) å jag tror jag har hittat min present, inte riktigt som jag tänkt mig men det blir nog bra ändå :) Kan inte säga vad det är för Emil läser ju bloggen så.. Men det kommer fram efter han födelsedag :)

Nu börjar det bli riktigt jobbigt, hoppas veckorna går fort till den 5..

Nu ska jag försöka sova ska upp å träna imorn å sen nästan direkt till mormor å morfar för morfar fyller år, grattis :) God natt :)

Emil ♥


6 oktober

Har inte haft någon tid att blogga det senaste, som ni kanske märkt.. Hade en helt underbar helg med älsklingen, synd bara att den gick så jävla fort.. Men snart är det lov å då har vi en hel vecka med varandra ♥

Varför jag inte bloggade igår var för att efter skolan skulle jag till gymnasiemässan och stå där för min skola, det va riktigt kul faktiskt, men hade grymt ont i mina fötter när jag kom hem. Jag hade tiden mellan 16 och 20:30 å trodde det inte skulle vara nåt att göra då men det va fullt hos oss hela tiden.. Skulle gärna vilja stå igen men det behövdes inte med folk så..

Nu ska jag plugga praktisk marknadsförning för det är prov på torsdag.. Sen har jag naturprov på måndag som kommer gå at helvete!!! Kommer få sitta hela helgen med det..

Emil ♥


<3

Känns som om min dag kommer bli grymt bra :) Först träffade jag en kompis på tåget, trevligt :) Naturen va väl lite seg men.. Sen turismprov som gick skit bra :D Snart ska vi ut å äta :) Vi får se hur resten av dagen blir men jag vet ju att kvällen kommer bli helt underbar, älsklingen kommer ju ♥ Kan inte fatta att han faktiskt kommer idag :)

 

Ha en bra dag :)

 

Emil ♥



Känner inte för att plugga..

Efter turismen idag hade vi ingen lektionen så då skulle vi inte ha lektion förrän typ kl 3 så då pratade vi med våran lärare om vi jobba hemma å det fick vi.. :) Men vi stannade ändå lite i skolan å pluggade å åt sen åkte jag hem :) Så va hemma vid halv 1 å sov en stund å nu ska jag plugga tänkte jag, har inte jätte lust med det men..

Imorn kommer min älskling :) Han åker ett tåg vid halv 1 så han är här vid 10 i 8 :) Tidigare än jag trodde ♥ Kommer ha en underbar helg ♥ Kan inte fatta att han kommer imorn :) Jag älskar dig hjärtat ♥ 

Emil ♥



1 oktober

Har precis tagit skolfoto.. :) Tror det blev ganska bra, men vi fick bara ta gruppbild å det tyckte jag va lite dåligt..

Har extremt ont i mitt knä.. Fick det igår efter orienteringen.. Tycker vi va riktigt duktiga, hittade alla kontroller :) Va dock väldigt trött efteråt..


Vi satte oss å tog en paus :) 


Sandra :)

Trött efter orienteringen..

 


Nu sitter jag på turismen å har genomgång för provet imorn.. Hoppas det går bra :)

Imorn kommer min älskling ♥

 

Emil ♥




RSS 2.0