På Öland :)

Hej :)

Sitter på Öland nu å slappar innan dansen :) Har det så jävla bra här, så grymt kul med massa roliga å trevliga personer :) Ska snart gå å göra mig i ordning för dans :)

Ha det så bra där hemma :) Pusss

Öland :D

Idag åker jag :D Ska bli så sjukt kul :) Ska snart packa klart, göra mig i ordning sen in till stan där vi åker ifrån :) Fatta vad kul en vecka med massa massa dans å fest :D Så vi ses om en vecka :) Ha det så bra :)  
Så glad är man nu :D

Pusss

 

24 Juni

Gick upp vid 9 idag, gjorde mig i ordning å åkte in till stan med mamma :) Jag köpte två par byxor :) Sen gjorde vi massa små saker i stan innan vi åkte hem. När vi kom hem började jag småpacka till Öland :) Har panik att jag inte ska få med mig allt, är väldigt duktig på att packa lite för mycket men kan heller inte ta bort nåt :/ Har packat ner nästan allt å hoppas verkligen allt får plats.. Lite dumt att ta med en till väska, har redan två så.. Men men det löser sig nog :)

Nu ska jag snart in till stan igen, denna gången ensam å med moppen, ska träffa Stellan :)

Tränade igår :) Gick bra förutom att armen håller på å knäcka hela tiden, lite läskigt är så himla rädd om den nu så.. Hoppas den är hel å bra tills på fredag :)


                       Jeans leggings :)                                             Lite kortare jeans :)

Ha det bra :) Pusss


22 Juni

Slapp dag idag :) Vaknade runt 12, åt frukost å gick ut å solade :) Blev rastlös efter ett tag så jag gick in å kollade på tv.. Åkte upp till farmor å farfar å lämnade ett kort på farfar å mina kusiner :) Satt å pratade med dom en stund sen åkte jag hem å åt :) Nu sitter jag här själv å väntar på att mamma ska komma hem, hon å Elin är å tränar.



På fredag åker jag till Öland :D :D Ska dit på dansvecka :) Ska bli sååå kul :D Ska nån dag nu i vecka testa kläder å bestämma vad jag ska ha med mig :) Vi ska bo på Lundegårds camping i stugor :) 

                                                  
                                                                                                                                                                                                                               


Pusss :)

            
 

20 Juni

Hej alla :)

Vaknade typ för en timme sen å är grymt seg nu.. Igår va jag hemma hos Sofie, helt okej.. Mycket roligt folk. Massa som jag har gått i förskolan med som jag inte träffat på flera år så det var kul :)

Under lovet har jag fram tills nu mest tagit det lugnt, har varit hos läkaren och väntar nu på tid till sahlgrenska där jag ska operera dort mina mandlar.. Ska bli skönt när dom väl borta men är sjukt nervös nu.. Har även varit hos sjukgymnasten, mycket bra förbättring.. Har också börjat träna igen, jobbigt.. Hade jätte träningsverk dagen efter. :) 

I torsdags var Elin å Korre här på middag :) Mycket trevligt :)  

Idag kommer min plastsyster, hennes kille å deras barn hit :D

Pusss


12 Juni

Hej hej :)

Dagen började med med ett sms från Kalle att han hade klarat sitt körkort :) Grattis :) Var för trött för att svara så jag somnade om. Sen kl halv ett typ ringde Korre, hon brukar ringa när man sover, och undrade om fritidskortet.. :) Sen orkade jag inte sova mer så jag gick upp åt frukost å började städa lite, nu ska jag snart duscha å sen packa å åka till pappa :)

Igår dansade jag som sagt :) Det va grymt kul å jag tror uppvisningen kommer bli jätte bra :D Sen skulle jag åka till Martina men dom var redan påväg ner till stan så jag gick å mötte dom vid maxi :) Sen gick vi tll donken och träffade Niklas, Rasmus, Daniel och Mattias å massa folk :) Efter donken gick vi runt i stan i pissregnet.. F***n va kallt det va, efter ett tag hamnade vi på Lendahls skolan, jag å Rasmus gick å satte oss i Niklas bil för det va så kallt sen kom även Niklas å Martina dit :) Vid ett tiden åkte vi hem igen :)

Idag ska jag som sagt till pappa å dit kommer nog också Niklas, Martina å Rasmus vi ska kolla på film i våran stuga :)

Ha det bra :) Pusss

Sommarlov :D

SOMMARLOV :D Känns jätte bra, men det är tråkigt väder :/ Men det blir nog bättre snart :) Idag var vi i skolan, jag väntade på Sandra på stationen men självklart va hennes tåg försenat så vi kom jätte sent till skolan, när vi kom hade dom andra redan gått till kyrkan :/ Men men vi hittade våran lärare å förklarade allt å fick våra betyg :) Kyrkan va väl inte jätte rolig, men sen efter gick jag, Elin, Korre å Sandrorna till espresso house där Jessica, Linnea, Hannes, Ruben, Anna å Lina satt å fikade :) Sen åkte jag hem. :)    
                                                                                                                                                                    
Ikväll ska jag först dansa, vi ska visa upp på potatisfestivalen, så vi ska träna för det, sen ska jag hem till Martina å sen får jag se vart jag hamnar. :) 


                                                                                                                                                                                                                             
Kom gärna å kolla på dansuppvisningen :) Lördag kl 14:15 på stora scenen på stora torget :D
                                                                                                                      
                                                                                                                                                                                               

Pusss

2 Juni

Sitter på näthandeln just nu, jobbar med frågor för att få ett hödre betyg :)

Igår var jag i skolan och hade allmänt tråkigt.. Sen var jag och syrran på folkets och dansade, vi ska vara med på potasisfestivalen och vias upp, kom gärna och kolla det är den 13.onde återkommer med tid och plats. Efter dansen åkte jag till Byvallen och kollade när vi sklade mot Bollebygd/Töllsjö, vi vann med 3-1 :D Grymt :) 

Efter skolan ska jag plugga matte, prov på torsdag :( 

Imon är jag ledig, p.g.a student, ska plugg mer näthandel då, och förhoppningsviss träffa Rasmus :) 

Pusss  

RSS 2.0