28 september

Skönt att måndagen avklarad, nu är det snart fredag ♥

Sitter å pluggar inför turism provet som är på fredag..Det är så tråkigt att jag skriver allt i färg så det blir lite roligare att läsa, är konstig jag vet.. Men ska verkligen plugga jätte mycket till detta provet för vill verkligen ha bra betyg i turism, det är ju inom det området jag vill jobba.. :)

Har ju sagt att jag ska lägga upp bilder från i lördags men har ej fått dom av Korre än, dom kommer upp när jag får dom :)

Skoldagen idag var helt okej, gick ganska fort faktiskt.. Men blev lite stressad på lunchen, skulle hinna skriva en naturrapport, som egentligen alla i gruppen skulle skriva men ingen har tagit tag i det så det blev jag som fick skriva den, själv.. Annars har den varit helt okej, hade läxa i eng men han hade glömt det så det blev inget förhör.. Skönt när man har en lärare som inte kommer ihåg saker (händer faktiskt ofta).

Nu ska jag återgå till plugget å plugga lite till innan mamma kommer då blir det middag å idol :) Vet inte vem jag vill ska gå vidare, gillar både Piotr och Calle.. Vi får se :) 




 


Ha en härlig måndags kväll :)

Emil ♥


27 september

Känner mig faktiskt ganska duktig idag, gick upp halv 10 för att spela match, förlorade med 4-2 men vi gjorde en bra match om man kollar på hur dom spelade, så jävla fult, va så när på att smälla till en för jag blev så sur på henne.. Men men efter matchen åkte jag hem å åt å duschade å sen satte jag mig å pluggade matte, riktigt stolt över mig själv faktiskt :)



Nu sitter jag å pratar med min älskling ♥ Kan inte fatta att han kommer hit på fredag, har saknat honom så extremt mycket ♥ 

Imorn blir det som vanligt skola, å så får jag min lön imorn också, skönt :) 

Emil ♥  


Till Korre :)

Har just tagit en skön dusch å ska börja göra mig iordning nu :) Ska först till pappa å fira Niklas som fyller 19 idag :) Grattis :D Sen till Korre :D :D Hoppas på en trevlig kväll å det kommer det säkerligen bli :)

Igår va det bara en vecka kvar tills min älskling kommer ♥ Så om en vecka är han här :) Underbart ♥

Nu ska jag göra mig iordnig, kanska kommer bilder från kvällen imorn :)

Emil ♥



Inställd lektion :/

God morgon alla :)

Var inte i skolan igår för jag mådde inte så bra så därför fick jag inte reda på att min första lektion idag var inställd.. Så jag kämpade upp kl 5 å åkte iväg till skolan för att inte ha lektion.. Jobbigt.. :( Så nu sitter jag på info layout lektionen med resten av klassen (jag skulle ha turism) Det tråkiga nu är att jag får sitta ner i ett hörn å får typ inte prata med Korre å Sandra.. Jobbigt för dom sitter där borta å pratar å skrattar å jag får inte vara med :(  

Efter den här "lektionen" ska vi ha inköp och varuhantering å sen skolfoto :D Hoppas på ett lyckat kort :)

Imorn är det bara en vecka kvar tills jag får träffa min älskling igen ♥ Det ska bli så underbart ♥

Ha en bra dag alla :)

Emil ♥

 

 


Emil våldgästar linas blogg...

Hej alla trogna läsare! Här är Emil, linas pojkvän som har fått i uppdrag att skriva ett inlägg!
Lina och jag har snart varit tsm i 3 månader och jag älskar henne otroligt mkt <3
Haha, jag har tjatat och tjatat om att en dag få skriva ett inlägg i hennes blogg men nu när jag väl får det så är det total ide´torka =/... antar att det är anledningen till att jag inte har en blogg själv... :P
Aja, fler inlägg kanske kommer ifrån mig om jag får några bra ideér och Lina låter mig skriva igen efter den här torra prestationen x)

Ciao!

20 september

Tack för en trevlig kväll igår :)

Har just kommit ur duschen å sitter nu å pratar med älsklingen ♥

Imorn ska vi på nån natursak i skolan, så vi ska gå i skogen typ i 3 timmar, så då är det stövlar som gäller :p

Älskar min lilla gubbe så otroligt mycket å saknar homon extremt ♥

Sov så gott alla :)

Emil ♥


19 september

Nu har jag gjort mig i ordning å ska snart åka till Stellan :) Ska bli kul :D Hoppas på att dom inte går till krogen för tidigt.. För då måste jag åka hem tidigt.. :/ Har inte så mkt mer att skriva nu faktiskt får skriva mer imorn :)

Ha en bra lördagskväll :)

Emil ♥

18 september

Sitter just nu på turismen, brukar gör det när jag bloggar från skolan har jag märkt.. Iaf, sitter å jobbar med nationalparker, inte jätte kul faktiskt..

Hade lövprov förut, å det gick jätte bra, tror faktiskt jag har alla rätt :D Hade även textningsprov igår det gick också bra :)

Idag ska jag till pappa å vara där i helgen :) Sen imorn ska jag till Stellas fest :D Ska bli riktigt kul, men önskar att älsklingen kunde följa med..

Emil jag saknar dig så enormt mycket, det är så tomt utan dig.. ♥

 

Nu ska jag fortsätta jobba :)

 

Emil ♥


16 september

Nu sitter jag på turismen.. :/ Har just redovisat mitt göteborspaket, det gick faktiskt bra :)

Idag efter skolan ska jag gå på stan med Tina, vi ska försöka hitta en present till Stellan.. Ska på hans 20:års fest på lördag :D Ska bli riktigt kul, synd att dom ska ut på krogen sen, å då kan jag ju inte följa med :/ Men men det blir nog kul ändå :)

Emil ♥

 

 


Emil <3

Idag har jag och Emil varit tillsammans i två månader ♥ Jag älskar dig så otroligt mycket älskling, du är det bästa som finns ♥

 


Idag blir det bio med mamma, Elin å Tony :) Vi ska se The ugly truth :D

Ha det bra :)

Emil ♥

11 september

Har just kommit hem från Allum nu, har shoppat lite med mamma å Elin hittade faktiskt lite smått å gott :)

Ikväll blir det lugnt hemmakväll :) Ska bli skönt.. Å så ska jag prata massa med älsklingen ♥

Glömde skriva ett inlägg om vad som hände igår.. Jo under första lektionen kom Sandra in å sa att alla lektioner under dagen va inställda.. Ganska skönt men kändes lite jobbigt när man kämpat upp kl 5 å så ska man hem igen direkt.. :/ Men men gick å köpte en frapino å satte mig på tåget.. Blev så jävla besviken för det va typ bara is jag hade köpt.. :/

 
Såhär ska det se ut
efter halva, min så ut sähär :(

Nu ska jag äta :)

Emil ♥


Turism

Sitter på turismen å håller på med mitt göteborgspaket.. Snart klar, nu är det bara priset som saknas.. Har typ 3 timmars rast idag :/ Kommer inte bli kul. Kommer sluta tidigare idag från matten iaf, för han skulle iväg någonstans, skönt för då hinner jag till träningen :) Kul kul :D

Älskling, jag saknar dig så himla mycket, vill ha dig här nu ♥

 

Ha det bra :)

 

Emil ♥


Tjejkväll :D

Igår va jag på tjejkväll hos Elin, mkt trevligt med mkt skatt :) Vi skulle egentligen kolla på massa filmer med det blev bara en halv.. För vi kom på att det va idol så vi kollade på det ist :) Innan idol beställde vi pizza, gott gott :) Sen efter idol lockade Korre mitt hår, blev faktiskt bra :) Här kommer lite bilder :)



Elin :) <3

 

 



Älskar bilden :) <3

 

Tack för en jätte trevlig kväll :) <3

Idag är jag ledig, jätte skönt, har tagit det lugnt hela dan men det börjar bli dax att plugga lite nu :/ Ha det bra :)

Emil jag saknar dig så enormt mycket ♥


Söndag

Kom just hem från min match, vinst med 5-1 :) Skönt men det va inte en jätte rolig match hade typ inget att göra så.. Men kul med vinst :)

Har just pratat med älsklingen ♥ Han va jätte jobbig, han har kommit på vad han önskar sig i present men vill inte säga utan ger mig massa konstiga ledtrådar som inte hänger ihop.. Men han lovade att jag skulle få reda på det ikv :) 


Igår va jag, pappa å Elin på bio :) G-force 3D :) Jätte bra film :D Å snygg blev man också i 3D glasögon :) 

 

 



Nu ska jag gå å duscha :) 

Emil ♥

 

Slutar snart :)

Nu sitter jag på sista lektionen, samhäll. Vi gör ett arbete om Aten 2008 :) Ska redovisas på tisdag :) Ikv ska jag kanske följa med några kompis till en fest :) Har inte så mkt mer att säga nu men skriver nåt mer imorn tror jag :)

 

Emil ♥


I skolan

Nu sitter jag i skolan, jätte trött :/ Har sovit för lite denna veckan.. Har just nu turism lektion å håller på med ett göterborspaket :) Ganska kul men har lite svårt att bestämma vad det ska kosta.. Efter lektionen är det lunch, pannkakor :D Gott, gott :D Sen slutar jag vid 14:15 å ska in till stan med mamma å Elin å kolla på en jacka :) Sen ikv ska jag till pappa å sen får jag se vad som händer :)

Elin, kom ihåg att vi älskar dig å att vi finns här för dig ♥

Jag saknar min älskling så otroligt mycket ♥

Nu ska jag fortsätta jobba :)

Emil ♥

 


1 september

Lite dålig uppdatering igen men..

Har haft en ganska bra dag i skolan idag inte allt för jobbig :) Började med matta B som jag faktiskt fattade, stolt :) Sen jätte lång rast så jag å Elin gick ner på stan en sväng, köpte en ring :) sen stressa upp till naturlektionen å precis när vi kommit upp (tredje våningen) skulle vi gå ner igen, vi skulle ut å kolla på löv.. Sen lunch, gott gott :) Efter lunchen hade jag praktisk marknadsföring A, där vi fick börja lära oss teckning, kul men svårt. Sen trodde jag att jag hade slutat men nej dum som jag är har jag lagt till en till kurs där som jag egentligen inte behöver läsa, inköp och varuhantering A men men ganska bra kurs så :) Kom hem vid strax efter halv 6 å det va ju typiskt att träningen började halv 6 så jag inte hann :( Få se om jag hinner på torsdag ist :)



Den ringen fast svart :)



I helgen har jag varit uppe hos Emil ♥ Jätte jätte mysigt. Kom på fredagen direkt efter skolan så då kollade vi bara på film, men jag va så trött så jag somnade :/ Sen på lördagen va vi på trav :) Emils pappa är delägare på en av hästarna. Sen träffade vi hans kompisar å kollade på film :)
Söndag skulle jag egentligen åka hem men det fanns inga biljetter, så fick åka på måndagen ist men det va bara bra för då fick ju mysa med älsklingen en natt till :) ♥ Nu är det jätte jobbigt att vara hemma igen, saknar honom så..

Nu ska jag äta :)

Emil ♥




RSS 2.0