Ganska skön måndag :)

Det har faktiskt varit en bra måndag, va uppe halv 5, åt en god frukost på praktiken å började jobba. Varje måndag har vi städdag för det är inte så många gäster då. Det va en ny tjej där så jag fick hjälpa henne att komma igång å ge henne saker hon kunde göra :) Imon ska dom ha hälsokontroll så vi fich storstäda köket, sådär kul men det blir kul när man har roligt folk omkring sig. Fick även springa iväg å handla. Hoppas det är fler gäster imon. 

Ska även ha nat prov imon, å dom har lagt det på en cp tid, halv 10, mitt i allt typ å jag hinner inte tillbaka sen :/ 


Från jobb till jobb

Har precis gjort mig klar :) Ska iväg till AMTS, det va egentligen planerat att vi skulle dit men dom hade dåligt med folk. Känner egentligen bara för att vara hemma å ta det lugnt för har jobbat idag å känner mig lite seg men det är kul att få se sista föreställningen :)

Ha en bra lördag :)


Mina fötter :(

Hej alla :) Jag vet dålig uppdatering men har inte orkat sitta vid datorn.. Är så trött nä jag kommer hem så. Men det är kul att ni är inne å kollar ändå :) 

Har så ont i mina fötter, känner mig som en tant när jag går. Men nu har jag kört ett par bättre skor som jag ska ha på praktiken, hoppas dom hjälper :)

Praktiken är fortfarande jätte kul :) Trivs verkligen jätte jätte bra :) Fick reda på att jag kommer nog kunna få extra jobb där sen :D

Idag åt jag lunch med Korre och Elin :) Pizza :D Gott gott, men det satt några läskiga killar jämte oss :/ Nästa vecka ska vi försöka få ihop det så att alla kan äta ihop :) 

Ha det så bra :)  


18 november

Lyckades försova mig idag :/ Mamma smsade vid halv 5 å undrade varför jag inte va upp.. Kommer inte ens ihåg att jag har hört klockan ringa å då har den ring var 5:de min i en halv timme typ.. Jaja jag hann ändå :)

Praktiken va kul, hade jätte mkt att göra mellan typ 7 å halv 9, va hur många som helst som åt då, men det är kul för man har något att göra :) 

Har inte så mkt att skriva mer men.. Ha det bra :) 


 

Seg å ont i fötterna

Andra praktik dagen avklarad :) Har varit upp 4 båda dagarna så är grymt trött nu.. Men det är jätte kul på praktiken. För dom som inte vet är jag på Scandic Rubinen i frukosten :) Jag får t.ex. plocka bort all disk, fylla på om det behövs å ta undan när frukosten stänger. Det är kul men man blir jätte trött i fötterna för man sitter ju inget, när man lämnat disken i köket så går man ut å hämtar mer. Det är ganska svårt för jag måste få med mig allt in på en gång + torka av bordet innan jag går, så måste träna hemma på att bära massa.. Det blir samma tid imon men sen på torsdag få jag nog sova till halv 5 eller nåt :)



Nu ska jag ner å äta, ha det bra :)



Hos pappa

Hej alla :) Jag har tråkigt :( Fan att jag inte får göra nåt.. Fanns iaf 2 roliga saker för mig att göra idag men nä ist får jag sitta hemma :( Men men det får väl gå :) Har precis varit hos mamma å träffas Melvin :) Sötisen :) Å nu sitter jag å pratar med Ulrik å läser lite bloggar :) Imon ska jag som sagt till AMTS å hjälpa till där å även se den igen, ska bli kul :)



Fredag den 13:onde

Även om det är fredag den 13:onde har inget dåligt hänt :) Va inte i skolan idag men åkte in ändå för att lämna en nyckel å träffa mina kompisar :D Mycket trevlig återträff :D Har verkligen saknat dom. ♥ Vi åkte ner till stan å fikade å pratade lite :) Sen åkte jag hem åt lite mat, packade å åkte till pappa, så nu sitter jag här å har precis kollat på Idol med syrran :) Helgen kommer spenderas hemma, för jag får forfarande inte göra något annat.. :/ Men nästa helg då är jag tillbaka, hoppas jag iaf.

Iaf, imon ska jag plugga å det menar jag verkligen, matte å samhäll :) Sen ska pappa jobba natt så då åker jag till mamma på kvällen för dom ska passa Melvin så :) Sen söndag ska jag in å hjälpa till på AMTS :) Jag rekomenderar er verkligen att se AMTS nya musikal Rent, den är grymt bra, som allt annat dom gör :) Biljetter finns att köpa på ticnet och på turistbyrån :) Se den :D 



Ha en bra helg :)


...

Va just inne på fokis blogg en jätte rolig å härlig blogg btw :) Hon hade ett inlägg om coola tårtor som man inte kan tro är tårtor, t.ex.



Hon som gör detta heter Debbie kolla denna sidan för att se mer coola tårtor :)

TRÅKIGT..

Det börjar bli tråkigt att bara va hemma själv hela tiden.. :/ När man är i skolan är det ända man längtar till är att komma hem, men nu när inte varit i skolan på 5 dagar saknar jag det jätte mkt.. Kanske inte allt plugg men alla kompisar å så. Tänk allt roligt jag missar :( Sen är det ju praktik nästa vecka så då får jag ju inte träffa dom då heller. Men men jag hoppas på att kunna gå till skolan på fredag iaf, just nu ser det inte ljust ut för jag har fortfarande otrolgt ont :( Men jag hoppas :)

Nu ska jag plugga lite samhäll, å sen kanske lite natur å praktisk marknadsförning..


Min röda filt :D

Nu har det gått några dagar sedan operationen å det känns faktiskt ganska bra ibland, iaf när jag fått i mig mina mediciner :) Fast det värsta med det är att jag blir så otroligt trött av dom.. Men men det är skönt att slippa smärtan.. Känner att nästa vecka kommer bli jätte tråkig för jag får ju inte gå till skolan, men har med mig massa plugg så jag har att göra ändå..

Grattis pappi på farsdag :D



Hemma från operationen

Nu är jag hemma igen, eller har varit hemma ett tag men har inte orkat skriva förrän nu.. Är så himla trött..

Allt har gått jätte bra, men har extremt ont nu, fan va ont det gör.. Å hungrig är jag också får ju inte äta nåt förutom glass å yogurt.. Hoppas på att jag kan börja åta lättare mat imon, det sa dom iaf :)

Kommer inte ihåg så mkt av gårdagen, kommer ihåg att det gick väldigt fort från att jag kom å till att jag fick opereras. Kommer också ihåg halva nersövningen sen är allt borta tills jag vaknar. Å då har jag tydligen vaknat å börjat gråta för jag ville ha tillbaka dom för det gjorde så ont.. Sen resten av dagen är också ganska suddig, sov mest å försökte äta men det va svårt för det gjorde så fruktansvärt ont.. Nu ska det göra ont ett tag men hoppas det läker fort, 5:de dagen ska tydligen vara värst så dit längtar jag inte till.

Lite bilder:
 


Min frukort 5/11



Snyggt va? :p

 
...               



Jag försöker smsa, var dock lite svårt för jag somnade hela tiden..       


          

Första skoldagen..

Första skoldagen avklarad efter lovet.. Hade inte jätte lust att gå upp idag men.. På både sve å eng fick vi en planering som vi har frågat efter hela terminen å vi får den nu när det är 2 veckor kvar.. Iaf det visade sig att vi ska ha prov i båda ämnerna nästa vecka, bra att man får det nu.. Så nu har jag 4 prov nästa vecka. Kommer dock inte kunna göra alla eftersom jag inte vet hur mkt jag kommer vara i skolan efter operationen.

Det känns skönt att jag bara har typ 3-4 dagar kvar i skolan, vi går ju på praktik v.47-51 å sen är det ju jullov :D

Sitter just nu å tänker på en massa saker samtidigt, skolan, operationen, ny mobil, praktiken.. Å en sak som jag vet att det egentligen inte är någon idé att jag tänker på för det kommer inte att göra saken bättre, men kan inte hjälpa det, det finns i mina tankar hela tiden..


RSS 2.0