16/2-10

Så skönt att ha lov :) Har tyvärr inte blivit så mkt sömn, för min granne tycker det är jätte roligt å vara ute på morgonen å såga så jag inte kan sova.. Men men får sova lite längre än vanligt iaf :)

Lovet har börjat bra annars :) Har inte gjort så mkt men.. Igår var jag först hos tandläkaren (perfekta tänder :p) å sen åkte jag å dansade :) Kul, förutom att typ 40 min gick åt att bara tjöta om saker som kunde tagit typ 10 min..

Idag blir det också dans :) Eller kanske inte så mkt för det är ingen fridans på tisdagar men ska dit å kolla iaf :)

Imon ska jag å Elin ♥ på bio :) Ska se farsan :)

Just det, jag tävlade ju i lördags, det gick faktiskt jätte bra :) Vi gick direkt till final å kom där sämst 7.a av 26 eller 28 par :) Är jätte nöjd, å det va verkligen jätte roligt :) Även om jag va hur nervös som helst :p


 





12 februari

Titta ett inlägg redan dagen efter, va duktig jag är :)

Kom på en till rolig sak jag har gjort, i onsdags va jag å familjen hemma hos våra barndomskompisar :) Mycket trevligt med mat å halloncheesecake :) Såå gott :) Vi har inte träffats riktigt på ett tag så det va jätte kul :)

Just nu sitter jag å tråkar på turismen.. Har kursråd om hur vi ska ha proven :) Jätte kul :p

Ikväll blir det slappiskväll med mycket sömn, är så trött å så ska jag ju tävla på lördag å ska åka ganska tidigt så vill vara utvilad :)

Resten av helgen består av jobb och dans :) Ska jobba på hotellet på söndag :) Kul :) Sen dans på söndag också :)



...

Hej :)

Vet att jag inte skrivit på typ år men som vanligt har jag inte orkat :p Men nu har dom i skolan frågat så då kan jag väl skriva då :)

Vad har hänt sen sist..? Hmm massa, har spenderat för mycket tid, enligt mig, i skolan, är så skoltrött nu.. Ska bli skönt med lov :) Har kommit igång med buggen :) Va där en gång förra terminen så nu tänkte jag ändra på det :) Å det har jag, har varit där alla gånger :) På lördag ska jag å Robert till Mariestad å vara med på en skojtävling, jätte nervös.. Är så rädd att jag ska göra bort mig.. Men Robert försöker intala mig att jag är jätte duktig å att det kommer gå jätte bra :) Får väl se hur det går :)

Nu ska jag snart iväg till träningen :) Ska bli jätte kul, det ät verkligen skit kul nu, dumt att dansen å fotbollen ofta är på samma dag..

Älskar bilden <3



Jag och Korre hade lite tråkigt, vet inte riktigt vad vi håller på med :p





RSS 2.0