30 Maj

God morgon :)

Är hos pappa denna helgen :D

Igår va jag med Frida & Jonna ♥ Vi var först i stan, sen i Bergsjödal och sen åkte vi upp till Byvallen och träffade Tom, Patrik och Gurra :) Jätte trevligt :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska till Trollhättan :) Får se, det värsta är att jag tror att jag börjar bli sjuk, har svin ont i halsen å kan knappt svälja :/

Pusss

28 Maj

Idag har jag och Mattias varit i Sollebrunn och haft danskurs. Gick faktiskt bättre än förväntat :D Det va roligt att ha 9:orna igen (hade dom när dom gick i 8:an med) för dom kunde ju redan grunderna så då kunde man göra mer än vad man kan med nybörjare. Vi hade 8:orna också fast det blev mest grundera där, men det var kul ändå dom var riktigt duktiga, är imponerad att det va så många killar med, det brukar vara dom som inte vill. Och dom va duktiga också. Nu är jag grymt trött, det är ganska påfrestande för dom lyssnade inte hela tiden :/

Imon har jag endast en lektion, brasch.. Dom andra är inställda.  Sen ska vi fira Sandra J ♥ som fyllde år förra veckan men alla skulle till lärare m.m så då ska vi göra det imon ist. :D

Pusss


Trött

Hej igen :) Det gick bra hos sjukgymnasten och har fåt nya övningar jag ska göra.. Ska dig igen om en vecka och kolla om det har blivit bättre vi mäta hur mycket jag kunde sträcka och böja så jag hoppas på en förbättring.

Är sjukt seg och trött idag, ändå hade jag sov morgon till 7 :) Har inte gjort så hemskt mkt vettigt i skolan idag men ändå.. Va nere på stan med söta Elin på rasten, hon provade kläder :) Fin fina kläder :D Sen va jag tvungen att springa till spårvagnen och sen till lektionen, Elin kom inte med för hon mådde inte bra, kom försent men det gjorde inte så mkt det va matte och det vi gick igenom kunde jag redan så.



Jag och min söta Elin ♥


27 Maj

Hej hej :)

Dålig uppdatering, har inte haft tid :/ Helgen har varit underbar, härligt med lång helg :) Helgen har spenderats med mycket roligt folk :D

Nu sitter jag i skolan och vet inte riktigt vad jag ska göra, orkar inte jobba..

Efter skolan ska jag till sjukgymnasten, vet inte riktigt vad jag ska göra där men ska dit iaf :) 

Imon ska jag och Mattias till Sollebrunn och ha danskurs :) Ska faktiskt bli kul :D 

Pusss  

Party :D

Hej alla :)

Idag ska jag först på planerningsmöte för dansveckan på Öland :D hos Martina sen ska hon ha inflytningsfest :) Vill hinna ner till Bergsjödal också, får se om det går att lösa. Ska vara hos Martina kl 3 men är inte säker på vart hon bor så ska hem till Stellan innan :)

Ett plus för dagen är att min arm är mycket bättre, kan göra många rörelser jag t.ex inte klarade igår :D

Ha en underbar lördag :)

Pusss

Övningarna

Som ni märker handlar det mycket om min arm nu, men ska försöka skriva annat också.Här är dom övningarna jag ska göra :)




Pusss

Ont

Nu börjar det  riktigt jobbiga :/ Att träna upp armen, har fått övningar som måste göras men det är jätte svårt, för har ingen kraft alls och jag kan varken böja eller sträcka ut armen :/ Nästan alla rörelser jag gör gör ont :( Hoppas det blir bra snabbt :)



Så långt kan jag sträcka ut armen

Skönt att vara ledig idag, vet inte riktigt vad jag ska göra men nåt händer väl :)

Pusss

Lycklig Lina

Gipset är borta!!!! :D

Gud va skönt att det är borta men det gör grymt ont nu, den går inte att böja å så.. Har fått övningar jag ska göra å ska verkligen göra dom så att armen blir bra. :) Två bilder från idag, en med gips och en utan.

Med gips

Med gips, många som har skrivit :)

Utan gips

Utan gips, typ blodsprängt :/

Pusss

:D

Imon får jag ta bort mitt gips!! :D :D

Är så glad just nu, det ska bli så skönt.. Men självklart har jag haft jätte ont idag bara för det :/ Men men det går över :) Hoppas inte jag får vänta jätte länge bara vill ha bort det så fort som möjligt :)

Hade nat matte del 2 idga, gick väl ganska bra tror jag :)

Pusss


16 Maj

Hej :)

Idag har jag sovit riktigt länge, skönt :) Spenderar helgen hos pappa :D

Ikväll blir det melodifestivalen för min del :)

Tack för igår tjejer, det va väldigt trevligt :) Synd bara att inte Elin kunde komma :/ ♥

Imon ska jag kolla på match :) Kulkul men gillar inte att bara se på utan vill spela :/ Men men hoppas jag snart är tillbaka :)

Pusss

15 Maj

Hej hej :)

FREDAG :D Idag blir det grillning hos Korre :) Ska bli väldigt roligt :D

Sitter på info lektionen nu, å ska snart få redan på hur mitt prov gick :/ Nervös :/

Pusss :)

14 Maj

Hej alla :)

Har inte så jätte mycket att säga idag men lite finns det allt.

Min arm är mycket bättre nu vilket är riktigt skönt :) Har kommit igång att skriva med den också :)

Hade näthandels prov idag, tyckte det gick bra men bara för att jag säger så så kommer det säkert gå jätte dåligt :/ Efter provet ställde våran lärare in matten vilket betyde att jag och Sandra fick vänta 2 timmar på våran lektion :/ Riktigt segt, men tiden spenderades på stan med Elin, Korre, Sandrorna, Hannes, Jessica och Helena så tiden gick ganska snabbt ändå :) Tack för en trevlig eftermiddag :D

Min Korre Sandra, Elin och jag
Min Korre                                            Sandra, Elin och jag
Gillar er tjejer :)

Finns ingen bild på Sandra K, för hon vill aldrig vara med :P

Imon ska jag hem till Korre på kvällen å grilla ska bli riktigt mysigt :) :)

Pusss

En vecka kvar :)

Nu är det bara en vecka kvar en får jag ta bort mitt gips :) Ska bli så skönt :) Saknar verkligen fotbollen nu, det är jätte jobbigt att inte få träna :/

Pratade med min kompis Korre nu som just varit på utecklings samtal med våran cp lärare. Å hon tyckte att våra föräldrar han uppfostrat oss dåligt bara för att vi har gäspat på hennes lektioner :/ Seriöst!! Å så sa hon att det är inte hennes skyldighet att lära oss så att vi förstår, nähä vems skyldighet är det då, är det inte hon som är lärare??!

Nu ska jag plugga näthandel :/

Puss

Plugg

Hej :) Är väldigt dålig på att uppdatera men men :)

Gjorde min svenska uppsats idag, tror det gick ganska bra faktiskt :) Sen hade jag näthandel är jag faktiskat jobbade för en gång skull :)

Imon har vi nat matt del 1 inte kul. :/ Hoppas på det bästa.

Puss :)

7 Maj

Hejhej :)

Uppdatering på min arm.. Den gör fortfarande ont som fan :( Men ska till läkaren imon å kolla den, hoppas på att få gipsas om för det sitter jätte kontstigt nu :/ Men men det går väl..

Hade info prov idag, gick sådär han inte klar :/ Det är ganska svårt att bara skriva med en arm..

Blev så jävla sur igår, jobbade hela kvällen med mitt kaffe arbete igår å sparade det å allt men sen när jag skulle skicka det till min mail var det borta! Har letat i hela datorn.. Arbetet skulle vara klart idag men fick göra det till imon, så det är bara att göra om, som tur spå har jag halva arbetet kvar. :) 

Puss :) 

3 Maj

Hej alla!

Kom just hem från sjukhuset efter att ha spenderat natten där :/ Det som har hänt är att min armbåge har gått ur led..
Vi va på byvallen igår å skulle grilla och spela lite fotboll, klantig som jag är så snublade jag på bollen och landar på handen så att armbågen knäcks ur led :/ Såg väldigt äckligt ut för benen satt liksom åt fel håll.. Fick åka ambulans till sjukhuset där dom  röntgade och gipsade armen.. Har aldrig haft så ont i hela mitt liv :/
Nu ska jag ha armen gipsad i 3 veckor å sen gå på sjukgymnastik i några veckor, kommer missa jätte mkt fotboll
:(  Självklart är det vänster armen också så kommer få skriva med höger nu :/ kommer inte gå bra..

Tack till alla som hjälpte mig igår :) Särskilt William :) Tack så jätte mkt :)

Grattis också till pappa som fyller år idag :)

Ha det bra :)

RSS 2.0