30 April

Hej alla :)

Har just nu layout prov och jag är den ända i klassen vars internet fungerar :) :) Grymt kul :)

Idag är det valborg och det blir fest i Ängabo :)

Ett grattis också till sötnosen Emma som fyller 17 år idag :) Grattis till henne :D

Imon ska jag upp vid halv 10 å träna kl halv 11, vi ställde in den idag för det va inte så många som kunde komma (undra varför :p) men vi la den imon ist, kommer nog gå bra ;)

Ha en bra valborg :)

28 April

Hej hej :)

Dålig uppdatering, sorry.

Haft en härlig och kul helg :) Spelade match, gick sådär, men det är det bästa laget i år så. Sen va min plast syster å hennes kille hemma å vi grillade :) Gott gott :)

Nu sitter jag på info lektion å har genomgång av prov vi ska ha nästa vecka.. Sådär kul men..

Idag blir det träning :) Ska bli kul :)

Ha det bra :)

Hmm

Va å klippte mig idag efter skolan men när kom hem å gjorde i ordnig det märkte jag att det va helt ojämt :/ Ena sidan va längre än den andra.. Så det va bara fram med saxen så mamma fick fixa till det. Dåligt tycker jag, skulle gått tillbaka med det men hade ingen orka att åka in till A-sås igen.. Men men nu ser det ganska bra ut iaf, tyckte det blev lite kort men det är skönt att få klippa bort allt det slitna.

Nu ska skriva på mitt arbete börjar bli riktigt kul nu, så kul att jag till och med gör det friviligt :)

Ha en bra fredag :D
Pusss


24 April

Sitter på min brancsh lektion nu :) Nu när jag kommit igåg är det jätte kul :)

Idag blir det myskväll hemma med familjen :) Och imon blir det först serie premiär mot Ubbhult :) Sen blir det grillkväll med familjen och plast systern och hennes kille som förövrigt ska ha barn i maj :D Ska bli plast moster :D




Kommer sakna det vi hade ♥



23 April

Hej hej :) Sitter på layout lektion men ska jobba med mitt bransch arbete om kaffe :) :) Har kommit igår jätte bra nu å är faktiskt väldigt stolt över mig själv :) Har jobbart jätte dåligt innan men äntligen kommit igång :) Det ska vara klart om typ två veckor så det va väl på tiden :)

Puss

Eng :(

Hittade min skiva :) Så nu sitter jag å forsöker plugg :/ Går väl sådär, tråkigt som FAN :/ Men men det får väl gå ändå :)

Träffade Stellan förut :) Mysmys :) Men förlåt att jag va så "konstig" det sista, vet inte va det va med mig :/

Ha det bra :)


Ojoj

Hej hej :)

Sitter här å hade tänkt att jag skulle plugga eng från en skiva vi fått men upptäckte att skivan är kvar i skolan, i en dator :/ Klantskalle!! Men men hoppas den finns kvar :)

Ha det :)

21 April

Hej :) Det va ett tag sen jag skrev nu men har som sagt varit på träningläger :) Vilket blev jätte lyckat med fint väder och härliga träningar :)

Nu sitter jag på info och layout lektionen som jag som vanligt inte jobbar på.. :)

Jag, Elin och Korre har varit på donken idag å ätit :) Gott gott :)

Ha det bra :)

16 April

God morgon :)

Idag ska jag på träningsläger :) Ska blir grymt kul :) Mobilen finns med men endast nödfall, blir så dyrt annars..

Grattis också till min älskade Frida som fyller 17 idag :) <33

Ha det bra :) Vi syns på söndag igen. Puss

<3

Tack för igår Stellan, det va underbart :)

Idag fyller Korre år :) Grattis till henne :D

14 April

Hej hej :)

Nu sitter jag på min Info och layout lektion TRÅKIGT!! Det blir aldrig att man jobbar för man sätter sig bara vid datorn å sen är typ lektionen slut :)

Jag hatar min lärare hon är helt dum i huvudet! På svenskan idag pratade vi om fjortisar å sånt.. Jätte kul... :/ Elin satt å gjorde typ miner åt mig å då försökte jag trycka bort hennes huvud, å då sa min lärare till mig å kallade mig fjortis.. Hon vet inte ens vad det är.. :/ Fan va sur jag blev..

Ha det bra :)

13 April

Hej hej :)

Idag blir det som sagt match mot Arentorp/Helås :)  Hoppas det kommer gå bra :) Återkommer med resultat :)

Ha en bra vår dag :D

12 April

Äntligen hemma :)

Efter en jätte rolig vecka i Säfsen är jag hemma igen, det va jätte kul å jag lyckades utan några brutna ben :) Bilder kommer troligtvis (om jag orkar) upp på bdb :)

Vilket hätligt väder det har blivt :) När jag åkte började värmen komma å nu när jag kommer hem så är det jätte varmt å härligt, det dumma med det är att det blir mycket pollen å det är inte så roligt för mig men men jag klarar väl mig :)

Imon blir det match, har saknat fobollen nu när jag inte tränat på en vecka å det ska bli kul att träffa brudarna igen å få spela :) Sen åker ju bi på läger den 16:onde till 19:onde ska bli grymt kul :) :)

Ha det bra :) Pusss på er :)

:)

Nu är jag framme :) Dom hade en dator i receptionen så jag kanske kan skriva ett inlägg nån gång under veckan :) 

Det är väldigt skönt att vara framme, väldigt jobbigt att sitta i en bil i ca 5 timmar.. :/ Men nu är jag iaf framme å vi ska checka in å sen hyra skidorna :) 

Ha det bra å puss   

5 April

God morgon :)

Nu ska jag strax åka iväg til Säfsen allt är packat å det blev väldigt mycket, nu ska vi bara få in allt i bilen.. Kommer inte bli lätt :/ Men men det kommer bli grymt kul att åka :)

Vi hörs om en vecka :)

Puss å ha det bra :)

:)

Nu har min släkt precis åkt :) Mycket trevligt men lite stöjigt.. Dom är ganska små min kusiner så dom lyssna lite dåligt men det gick bra ändå :) Nu ska jag börja packa, å ska försöka få med mig så lite som möjligt (kommer ej gå).

Ha ett bra lov :)

Puss

Tack :)

Hej igen :)

Glömde skriva det här i förra inläget. Jag vill tacka mina underbar kompisar Elin, Josefine, Sandra och Sandra för en jätte bra dag igår :) Jag blev bjuden på middag/lunch på Jensens :) Tack så jätte mycket :D

Puss

4 April

God morgon :)


Igår firade jag födelsdag hos min pappa å farmor å farfar var här :) Jätte kul, fick presentkort på skor å pengar.

Nu har jag precis vaknat (hos pappa) och ska om ca två timmar åka hem till mamma för att fira där med mormor, morfar å kusinerna :) Hoppas på ännu en trevlig dag :)

På söndag åker jag till Säfsen, ett skidställe om ni inte visste det, och kommer vara borta hela påsklovet, så jag kommer inte kunna skriva nåt men ni får en uppdatering när jag kommer hem :)

Puss på er å ha det så bra :)


3 April

Hej alla :)

Det här är min blogg :)  Här kommer jag skriva så mycket jag kan om allt möjligt, livet, fotbollen, dansen, skolan å vänner :)

P.S fyller år idag :D

Ha det så bra :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0